REPÜLJ, LEBEGJ ÉS ÉREZD ÚJRA, HOGY MILYEN VOLT AZ ANYAMÉHBEN!

Úgy érzed nem vagy elég erős vagy hajlékony bizonyos jóga pózokhoz? Hiányzik a megfelelő egyensúlyérzéked az egylábas vagy kartámaszos pozíciókhoz? A hammock egy olyan különleges, a mennyezetre rögzített anyag (hinta), ami segít neked abban, hogy megérezd a pontos irányokat, a szükséges és elégséges erőkifejtés mértékét egyes ászanákban, így segítve a talajmenti gyakorlatok végzését.

egy teljesen biztonságos és szabad módja annak, hogy elszakadj a talajtól, újraéld a gyerekkori élményeidet, amikor fára mászva, vagy a mászókáról fejjel lefele lógva figyelted, milyen más így a világ…

Az aerial jóga óra alatt nem csak a levegőben történik a mozgás, hiszen a lényeg, hogy a hinta segítségével jobban be tudjuk azonosítani a helyes irányokat és a testtudatosságot is fejlesszük. A mennyezetről logó eszköz segítségével képesek vagyunk beleengedni magunkat az egyes pozíciókba és megfigyelhetjük melyek azok az izomcsoportok, melyek valójában nem is kellenek a testhelyzet megtartásához. Az izmok nem hirtelen kerülnek terhelés alá, hanem fokozatos nyújtásnak vannak kitéve, így biztosítva a lépcsőzetes fejlődést. A gerinc a jóga közben nem terhelődik, így fordított testhelyzeteket is könnyedén hajthatunk végre. Az Aerial jóga folyamán a gravitáció csak teszi a dolgát, a hinta pedig segíti a test és az elme ellazulását.

Gyermekeknek különösen ajánlom !

Győzd le magad,lépj ki a konforzónádból,próbáld ki ezt a fantasztikus mozgásformát!

Korhatár nélkül!