ÉRINTÉSEN ALAPULÓ ENERGETIKAI KEZELÉSEK

“Az érintésben hihetetlen erő lakozik, összeolvasztja az embereket, ledönti a köztük levő falakat jobban, mint bármi más és mindannyian reagálunk rá. Az érintésben energia van, csodát tévő energia.    Adam J Jackson”

 
 • IET (INTEGRÁLT ENERGIA TECHNIKA): 60PERC

Az IET® egy olyan egyszerű és gyengéd angyali energiákkal dolgozó módszer amely az érzelmi blokkokat oldva és pozitív érzésekre cserélve segíti az ember fizikális és energiatestében az életerő áramlását, ezzel támogatva az öngyógyító folyamatokat.

A terápia az emberi energiamező mind a négy rétegéből (fizikai, érzelmi, mentális, spirituális) elengedi a hátráltató energiamintákat. A következő mélyen elfojtott érzelmek oldását teszi lehetővé: bűntudat, bizalmatlanság, szégyen, fenyegetettség, kényszerérzet, szívfájdalom, düh, harag, stressz, félelem, integrálva helyükre az ártatlanság, bizalom, spirituális büszkeség, támogatottság, szabadság, szeretet, megbocsátás, könnyedség, biztonság érzései kerülnek.

?miért működhet távkezeléssel is?)
EGYRE TÖBBEN KÉRITEK AZ ENERGIA RENDEZÉST,AMI ÖRÖMMEL TÖLT EL!
KIS INFORMÁCIÓ AZOKNAK AKIK MÉG NEM PRÓBÁLTÁK-ESETLEG NEM “HISZNEK”A TÁVKEZELÉS HATÉKONYSÁGÁBAN:
IET ® Távkezelés: az energia nem helyhez kötött, úgy ahogy az érzelmeink és a gondolataink sem. Útjába nem áll fizikai korlát. Az IET távkezelés ugyanolyan hatékony, mint egy személyes IET kezelés. Előre egyeztetett időpontban, ugyanannyi időt vesz igénybe, mint a személyes IET kezelés

Ennek a technikának a missziója:

“gyógyitsd a Világot az emberek szívén keresztül”

Ezért is választottam ezt a csodás módszert !

60 perc:25.000ft

Budapest 11.kerület

TÁVKEZELÉSSEL IS KÉRHETŐ 

KORLÁTLAN ENERGIA,KORLÁTLAN LEHETŐSÉGEK,KORLÁTLAN VAGYON BEINDÍTÁSA TESTKEZELÉS

Miként hathat egy testkezelés az anyagi helyzetünkre? 

Biztosan te is mondtál már hasonló dolgokat, hogy rossz vagyok a pénzügyekben, utálom magam amiért szegény vagyok, nem vagyok elég értékes, mert nincsen elég pénzem, stb. Ezek a mondatok mind korlátoznak téged, valamint energetikai blokkokat képeznek a testedben. Mi lenne, ha könnyedén fel tudnád oldani azt a programozást, ami arra késztet hogy korlátok között érezd magad?

Mi van, ha lehetséges a folyamatos és korlátlan növekedés minden életterületen?

Testünk számtalan információt tárol a múltunkból, amiket ha feloldunk akkor sokkal könnyebb életet élhetünk. Ez a testkezelés feloldja a testünk rejtett korlátozásait, és nagyobb teret nyit a befogadásnak.

60 PERC :25.000FT

Vigyázat!csak akkor ha tényleg készen állsz befogadni a KORLÁTLANT!!!!

 • LÉLEK RINGATÁS

képzeld el, ahogy a Balaton  hullámain lágyan ringatózol…

…képzeld el, ahogy édesanyád a karjaiba vesz, és csitítóan-nyugtatóan, gyengéden-óvóan ringatni kezd…

…képzeld el, ahogy magzati korodban az anyaméh lágy, háborítatlan ringató nyugalmát élvezed…

…képzelj el egy manuálterápiás módszert, melynek során ilyen és ezekhez hasonló élményeket élhetsz át…

…képzelj el egy olyan terápiás eljárást, ahol nincs erőltetés, nincs kényszerítés, s melynek hatékonysága, eredményessége a gyengédségen nyugszik…

…képzelj el egy olyan gyógyeljárást, ahol feltétel nélküli és szeretetteljes odafigyelésben, elfogadásban van részed…

képzelj el továbbá egy olyan terápiás módszert, melynek során nem a terapeuta mondja meg, hogy mit tegyél, hogy mi a jó Neked, hanem a saját bensődből Te magad „szülöd meg” a megoldást problémáidra…

könnyedség, …hullámzás, …rugalmasság, …gyengédség, …spontaneitás, …lágyság, …szabad áramlás,

…mozgékonyság, …elfogadás, …terjeszkedés, …nevetés, …elengedés, …erőltetésmentesség, …jelenlét, 

…tudatosság, …odafigyelés, … ritmus, …feltételnélküliség…

 

Ez mind-mind a Test – Lélek Ringatás! …sőt ezeknél még elmondhatatlanul sokkal-sokkal több…

…függvénye annak, hogy milyen mélyen engeded be magadba hatni, és hogy milyen mélyről engedsz fel helyzeteket, személyeket, eseményeket magadból, a sejtmemóriádból…

Egy csodálatos út az ellazulástól a testtudatosságon keresztül a benső tudatosságig…

masszázságyon, kényelmes öltözékben háton, hason, vagy akár oldalt fekvő helyzetben is történhet. Az egész test nagyon finom, ritmikus, főként oldalirányú ringatásban részesül, miközben minden porcikája megmozgatásra kerül. A kezelés során ez a mozgás/mozgatás hol erőteljesebbé, hol lágyabbá válik figyelembevéve a test alap-mozgási ritmusát.

GYERMEKEK

Néhány szó a ringatásról kiemelten a gyermekek vonatkozásában:
 
a gyermekeknél egy ringatás rövidebb ideig tart:
átlag 5-10 perctől 30-40 percig, és kevesebb fogással történik.
 
A Ringatás több, mint ringató mozdulatok sorozata: mélyen ellazít, 
megnyugtat, harmonizáló hatással van a két agyfélteke
együttműködésére, összehangolására, ezzel hozzájárul
a gyermekeknél a tanulási-magatartási problémák mérsékléséhez.
A ringatás során a kezelt személynek feltétel nélküli és szeretetteljes elfogadásban van része.
 
Megtapasztalhatja a személyére irányuló teljes odafigyelést, önmaga pedig megérzi az ellazulás biztonságát.

Gyermek :15000ft

Felnőtt 60 perc:25.000ft

Budapest 11.kerület

 
 • ACCESS-BARS

32 pont a fejen ,ami megváltoztat egy egèsz èletet.

Gyakran nem is vagyunk tudatában de a rögzült minták nem engedik, hogy a dolgokat a maguk valójában lássuk, így tehetetlenné válunk és képtelenek vagyunk megváltoztatni azt, amit szeretnénk. Ez az állapot arra kényszerít minket, hogy jelen állapotunk traumája, drámája, zaklatottsága és intrikája szerint működjünk, egy helyben toporogjunk. A technika azonban hozzájárul, hogy változást idézzen elő: a 32 pont gyengéd érintésével erőfeszítés nélkül el lehet engedni mindazt, ami miatt képtelenek vagyunk a be- és elfogadásra.

Az életed Te magad alakítod, de nem a tudatos szintekről, hanem elsősorban a tudatalatti világodban rejlő működésekből, rezgésekből. A külvilágodban, a mátrixodban az jelenik meg, amit Te odateremtesz, amire Te magad adsz engedélyt!
Ha változást szeretnél – csak magadon dolgozz, a külső világgal és másokkal nem kell foglalkoznod! A tudatalattidból oldd ki azokat az ellenállásokat, amelyek miatt még a régi helyzet fennáll!
Tapasztalni fogod, hogy a változás oka Te magad vagy és az életed igenis, lehet olyan, amilyennek szeretnéd!
Ehhez egy Access Bars kezelés nagymértékben hozzájárulhat…
Ha választod, szeretettel várlak!

60 perc 25.000ft

ACCESS BARS gyerekeknek

Az ACCESS BARS® gyermek kezelés lehetőséget nyújt arra, hogy a gyermek különlegesnek érezze magát
a legjobbat hozza ki magából, befogadja az örömöt, a boldogságot, s létrehozza, megteremtse a saját ÉLETÉT.

Folyamatosan nyomás alatt vannak, ez tartósan stresszt okoz nekik, ami félelemben, szorongásban, testi tünetekben jelentkezik náluk.

Kiválóan alkalmazható a stressz csökkentésére, és az összezavarodott gondolatok tisztítására. Segít a hiperaktív, figyelemzavaros esetekben, valamint vizsgák és felelés előtti szorongás levezetésében.
Sok gyerek bars kezelés után sokkal boldogabb és jobban érzi magát, jobban teljesít mind az iskolában, mind otthon.Jobban alszanak, a társaikkal jobban kijönnek, nem kerülnek annyiszor zűrös helyzetbe, több a játszótársuk, kevesebbet hisztiznek, nincsenek kirohanásaik, vagy ha vannak is, sokkal rövidebb ideig tartanak, mint azelőtt! Azok a dolgok, amik régebben nehezen mentek…pl a házi feladat, az otthoni teendők… elveszítik a jelentőségüket, és sokkal könnyebben kezelhetők lesznek.

Az Access kezelés megoldást jelenthet a gyerekek különféle tanulási és koncentrálási nehézségeinek megoldásában

A bárokat futtatva, az agyhullámok lelassulnak, lehetővé téve ezáltal, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek félelmek és nézőpontok feloldódjanak.

Kezelés 20-30 perc:15000ft

MTVSS testkezelés

Az MTVSS testkezelés energiája felturbózza az immunrendszer működését és jelentős hozzájárulást jelent a test öngyógyító, regeneráló folyamatainak aktiválásában. Ez az energia a választás eszköze, szinte mindent képes helyre tenni ahol a szervezet hibásan működhet. Eltünteti a fájdalmat és a szenvedést a testből, gyógyíthatatlannak hitt betegségek tűnnek el általa nyomtalanul.
A testet visszahelyezi az egészséges működés állapotába, az egészséges test számára pedig növeli a teljesítményt vagy segít a test szerkezetnek megváltoztatásában például a fogyásban is nagy szerepet játszhat. Mindent képes megváltoztatni a testekben, amit talán lehetetlennek hittél.

Ez a csodálatos energia segíthet:

 • az immunrendszer erősítésben
 • a csontok, izmok működésének regenerálásában
 • stressz oldásban
 • a gerinc és hát ellazításában, görcsösségének feloldásában
 • a testtel való kapcsolat helyreállításában
 • a test szerkezetének megváltoztatásában (fogyás illetve hízás)
 • hatékonyabbá teszi az emésztőrendszer működését
 • hormonrendszer, nyirokrendszer, szaporító szervrendszer működésének helyreállításában
 • eredményesebbé teszi az edzést

A kezelés maga nagyon szelíd csupán gyengéd érintések sora, bármiféle manipulációk dörzsölés vagy nyomás nélkül. Mélységes ellazulást eredményez az egész testben, a kezelés után nagyon kellemes fogod érezni magad. Az MTVSS 30 különböző energia együttese amelyek olyan belső sminket adnak amellyel ragyogóbb, egészségesebb és pihentebb külsőt kaphatsz mint valaha elképzelted

60 perc:25.000ft

 
 

MIMIKRI/MÁSOLÁSOK TÖRLÉSE/90%-OS AGYKAPACITÁS BEINDÍTÁSA

MIMIKRI (másolások törlése)  90%AGYKAPACITÁS BEINDITÁSA :

25.000ft

Ez a kezelés azt változtatja meg, ahol mások valóságának leutánzásával (mimikrijével) teremtettük az életünket, ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tettük volna. Amint ezek feloldódnak, elkezded a saját életed teremteni és képessé válsz a saját könnyedséged követve mást választani. Azt, ami számodra örömteli.

A biomemetikus az, amit a testedbe zársz, miközben lemásolsz és próbálsz megérteni másokat. Ez egy természetes képessége a testnek, ami által igyekszik beilleszkednia körülötte lévő világba. Mimikrized (másolod) mások útjait és nézőpontjait, amikor meg akarod érteni őket intellektuálisan vagy energetikailag, és emiatt a hasonlóságokat bezárod a testedbe, hogy tisztán lásd a nézőpontjukat a sajátodhoz képest. Mint amikor kapcsolatban vagytok és igyekszel összehangolni magatokat.

A kezelés segít, hogy többé ne add fel magad, azért, hogy másoknak megfelelj.

Feloldja a másolásokat, és a testedben is változásokat hoz létre, hogy a saját formád válaszdHa szeretnéd végre a saját utad és életed élni, a saját tested választani, akkor ajánlom ezt a kezelést a számodra.

90% AGYKAPACITÁS :

A biomimetikus mimikri testkezelés után futtatható a “90%-os agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása” program, amely kifejezetten ajánlott intenzív szellemi munkát végzőknek, diákoknak, illetve mindenkinek, aki növelni szeretné a szellemi teljesítőképességét, az agyi kapacitását. Vizsgaidőszakban kifejezetten nagy hozzájárulás a sikeres eredményhez.

BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!!

VÁRLAK SZERETETTEL

Konzultáció Access módra :25.000ft