ÉRINTÉSEN ALAPULÓ ENERGETIKAI KEZELÉSEK

“Az érintésben hihetetlen erő lakozik, összeolvasztja az embereket, ledönti a köztük levő falakat jobban, mint bármi más és mindannyian reagálunk rá. Az érintésben energia van, csodát tévő energia.    Adam J Jackson”

 
  • IET (INTEGRÁLT ENERGIA TECHNIKA): 60PERC

Az IET® egy olyan egyszerű és gyengéd angyali energiákkal dolgozó módszer amely az érzelmi blokkokat oldva és pozitív érzésekre cserélve segíti az ember fizikális és energiatestében az életerő áramlását, ezzel támogatva az öngyógyító folyamatokat.

A terápia az emberi energiamező mind a négy rétegéből (fizikai, érzelmi, mentális, spirituális) elengedi a hátráltató energiamintákat. A következő mélyen elfojtott érzelmek oldását teszi lehetővé: bűntudat, bizalmatlanság, szégyen, fenyegetettség, kényszerérzet, szívfájdalom, düh, harag, stressz, félelem, integrálva helyükre az ártatlanság, bizalom, spirituális büszkeség, támogatottság, szabadság, szeretet, megbocsátás, könnyedség, biztonság érzései kerülnek.

?miért működhet távkezeléssel is?)
EGYRE TÖBBEN KÉRITEK AZ ENERGIA RENDEZÉST,AMI ÖRÖMMEL TÖLT EL!
KIS INFORMÁCIÓ AZOKNAK AKIK MÉG NEM PRÓBÁLTÁK-ESETLEG NEM “HISZNEK”A TÁVKEZELÉS HATÉKONYSÁGÁBAN:
IET ® Távkezelés: az energia nem helyhez kötött, úgy ahogy az érzelmeink és a gondolataink sem. Útjába nem áll fizikai korlát. Az IET távkezelés ugyanolyan hatékony, mint egy személyes IET kezelés. Előre egyeztetett időpontban, ugyanannyi időt vesz igénybe, mint a személyes IET kezelés

Ennek a technikának a missziója:

“gyógyitsd a Világot az emberek szívén keresztül”

Ezért is választottam ezt a csodás módszert !

60 perc:15.000

Budapest 11.kerület

TÁVKEZELÉSSEL IS KÉRHETŐ 

(eredményekről olvashatsz :facebook:A LÉLEK EREJE oldalamon,vagy facebook:Ilia Beatrix oldalamon )

  • LÉLEK RINGATÁS

képzeld el, ahogy a Balaton  hullámain lágyan ringatózol…

…képzeld el, ahogy édesanyád a karjaiba vesz, és csitítóan-nyugtatóan, gyengéden-óvóan ringatni kezd…

…képzeld el, ahogy magzati korodban az anyaméh lágy, háborítatlan ringató nyugalmát élvezed…

…képzelj el egy manuálterápiás módszert, melynek során ilyen és ezekhez hasonló élményeket élhetsz át…

…képzelj el egy olyan terápiás eljárást, ahol nincs erőltetés, nincs kényszerítés, s melynek hatékonysága, eredményessége a gyengédségen nyugszik…

…képzelj el egy olyan gyógyeljárást, ahol feltétel nélküli és szeretetteljes odafigyelésben, elfogadásban van részed…

képzelj el továbbá egy olyan terápiás módszert, melynek során nem a terapeuta mondja meg, hogy mit tegyél, hogy mi a jó Neked, hanem a saját bensődből Te magad „szülöd meg” a megoldást problémáidra…

könnyedség, …hullámzás, …rugalmasság, …gyengédség, …spontaneitás, …lágyság, …szabad áramlás,

…mozgékonyság, …elfogadás, …terjeszkedés, …nevetés, …elengedés, …erőltetésmentesség, …jelenlét, 

…tudatosság, …odafigyelés, … ritmus, …feltételnélküliség…

 

Ez mind-mind a Test – Lélek Ringatás! …sőt ezeknél még elmondhatatlanul sokkal-sokkal több…

…függvénye annak, hogy milyen mélyen engeded be magadba hatni, és hogy milyen mélyről engedsz fel helyzeteket, személyeket, eseményeket magadból, a sejtmemóriádból…

Egy csodálatos út az ellazulástól a testtudatosságon keresztül a benső tudatosságig…

masszázságyon, kényelmes öltözékben háton, hason, vagy akár oldalt fekvő helyzetben is történhet. Az egész test nagyon finom, ritmikus, főként oldalirányú ringatásban részesül, miközben minden porcikája megmozgatásra kerül. A kezelés során ez a mozgás/mozgatás hol erőteljesebbé, hol lágyabbá válik figyelembevéve a test alap-mozgási ritmusát.

GYERMEKEK

Néhány szó a ringatásról kiemelten a gyermekek vonatkozásában:
 
a gyermekeknél egy ringatás rövidebb ideig tart:
átlag 5-10 perctől 30-40 percig, és kevesebb fogással történik.
 
A Ringatás több, mint ringató mozdulatok sorozata: mélyen ellazít, 
megnyugtat, harmonizáló hatással van a két agyfélteke
együttműködésére, összehangolására, ezzel hozzájárul
a gyermekeknél a tanulási-magatartási problémák mérsékléséhez.
A ringatás során a kezelt személynek feltétel nélküli és szeretetteljes elfogadásban van része.
 
Megtapasztalhatja a személyére irányuló teljes odafigyelést, önmaga pedig megérzi az ellazulás biztonságát.

Gyermek :8000ft

Felnőtt 60 perc:15.000ft

Budapest 11.kerület

 
  • ACCESS-BARS

32 pont a fejen ,ami megváltoztat egy egèsz èletet.

Gyakran nem is vagyunk tudatában de a rögzült minták nem engedik, hogy a dolgokat a maguk valójában lássuk, így tehetetlenné válunk és képtelenek vagyunk megváltoztatni azt, amit szeretnénk. Ez az állapot arra kényszerít minket, hogy jelen állapotunk traumája, drámája, zaklatottsága és intrikája szerint működjünk, egy helyben toporogjunk. A technika azonban hozzájárul, hogy változást idézzen elő: a 32 pont gyengéd érintésével erőfeszítés nélkül el lehet engedni mindazt, ami miatt képtelenek vagyunk a be- és elfogadásra.

VÁLASZD A TUDATOSSÁGOT !INDULJ EZEN AZ ÚTON!

  Mi van, ha minden csak egy választás és minden csak egy érdekes nézőpont?

Milyen nézőpontokat használsz, hogy megteremtsd a könnyedség hiányát az életedben? Mi az, ami nem vagy hajlandó lenni? Mikor és hol döntötted el, hogy vannak számodra olyan helyzetek, amikből nincs kiút? Választanál mást? Választanád most?

Milyen jövőt teremthetünk most együtt teljes könnyedséggel?   

60 perc 15.000

ACCESS BARS gyerekeknek

Az ACCESS BARS® gyermek kezelés lehetőséget nyújt arra, hogy a gyermek különlegesnek érezze magát
a legjobbat hozza ki magából, befogadja az örömöt, a boldogságot, s létrehozza, megteremtse a saját ÉLETÉT.

Folyamatosan nyomás alatt vannak, ez tartósan stresszt okoz nekik, ami félelemben, szorongásban, testi tünetekben jelentkezik náluk.

Kiválóan alkalmazható a stressz csökkentésére, és az összezavarodott gondolatok tisztítására. Segít a hiperaktív, figyelemzavaros esetekben, valamint vizsgák és felelés előtti szorongás levezetésében.
Sok gyerek bars kezelés után sokkal boldogabb és jobban érzi magát, jobban teljesít mind az iskolában, mind otthon.Jobban alszanak, a társaikkal jobban kijönnek, nem kerülnek annyiszor zűrös helyzetbe, több a játszótársuk, kevesebbet hisztiznek, nincsenek kirohanásaik, vagy ha vannak is, sokkal rövidebb ideig tartanak, mint azelőtt! Azok a dolgok, amik régebben nehezen mentek…pl a házi feladat, az otthoni teendők… elveszítik a jelentőségüket, és sokkal könnyebben kezelhetők lesznek.

Az Access kezelés megoldást jelenthet a gyerekek különféle tanulási és koncentrálási nehézségeinek megoldásában

A bárokat futtatva, az agyhullámok lelassulnak, lehetővé téve ezáltal, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek félelmek és nézőpontok feloldódjanak.

Kezelés 20-30 perc:8000ft

 
 
  • ACCESS ENERGETIKAI TESTKEZELÉS (MTVSS,MIMIKRI)

Mire jó egy-egy Access Testkezelés energia?

A testkezelések segítenek levenni a terheket a testről, mély ellazulást, gyógyulást és tudatosságot hoznak. Kikulcsolnak a testből bennragadt energiákat. A testkezelés feloldja a programozást, ami visszatartja a dolgokat a változástól. Olyanná változtatja a dolgokat, amik hozzájárulások lehetnek számodra. Megerősít abban, hogy felfedezd a saját éberségedet a különféle energiákra. Táplálja azt a potenciát, hogy végtelen lényként érzékelsz, tudsz, létezel (megélsz) és befogadsz. Lehetővé teszi, hogy egyedi hozzájárulás, katalizátor legyél a változáshoz.

MTVSS:60-90PERc

15000ft

MIMIKRI (másolások törlése)  90%AGYKAPACITÁS BEINDITÁSA : 20 perc  : 10000ft

Ez a kezelés azt változtatja meg, ahol mások valóságának leutánzásával (mimikrijével) teremtettük az életünket, ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tettük volna. Amint ezek feloldódnak, elkezded a saját életed teremteni és képessé válsz a saját könnyedséged követve mást választani. Azt, ami számodra örömteli.

A biomemetikus az, amit a testedbe zársz, miközben lemásolsz és próbálsz megérteni másokat. Ez egy természetes képessége a testnek, ami által igyekszik beilleszkednia körülötte lévő világba. Mimikrized (másolod) mások útjait és nézőpontjait, amikor meg akarod érteni őket intellektuálisan vagy energetikailag, és emiatt a hasonlóságokat bezárod a testedbe, hogy tisztán lásd a nézőpontjukat a sajátodhoz képest. Mint amikor kapcsolatban vagytok és igyekszel összehangolni magatokat.

A kezelés segít, hogy többé ne add fel magad, azért, hogy másoknak megfelelj.

Feloldja a másolásokat, és a testedben is változásokat hoz létre, hogy a saját formád válaszdHa szeretnéd végre a saját utad és életed élni, a saját tested választani, akkor ajánlom ezt a kezelést a számodra.

90% AGYKAPACITÁS :

A biomimetikus mimikri testkezelés után futtatható a “90%-os agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása” program, amely kifejezetten ajánlott intenzív szellemi munkát végzőknek, diákoknak, illetve mindenkinek, aki növelni szeretné a szellemi teljesítőképességét, az agyi kapacitását. Vizsgaidőszakban kifejezetten nagy hozzájárulás a sikeres eredményhez.

BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!!

VÁRLAK SZERETETTEL