KONZULTÁCIÓ ÉS TANÁCSADÁS

Ismerd meg sorsfeladatodat, hogy megértsd és jobban megismerd önmagad, növeld önbizalmadat, hogy ezáltal kapcsolataid is harmónikusabbá, boldogabbá válljanak

 -KONZULTÁCIÓ: 

A cél, hogy megtaláljuk az elakadásod mögött rejlő lelki okokat, blokkokat, téves hitrendszereket, rossz szokásokat, hogy te is megkapd a szükséges lendületet és elindulj végre az álmaid felé, hogy békében, szeretetben lehess  szeretteiddel ,környezeteddel, de legfőképpen ÖNMAGADDAL -ami a legfontosabb. Legjobb tudásom szerint segítelek az úton amin indulni készülsz. Segíteni is az tud igazán véleményem szerint aki már megtapapsztalta a sikert, bukást de talpra állt, mint a kisgyermek aki járni tanul és ezerszer seggre ül de ösztönösen feláll mert neki az számít, hogy megtanuljon járni!! Nem adja fel, nem marad ülve akárhányszor elesik mindíg megy tovább! Én is sok sok évet fektettem ebbe, rengeteg tanulás, önmunka és tapasztalás van mögöttem.

Numerologusként segítek neked megfejteni mi is a sorsfeladatod,hogy tudod megvalósítani,mik az akadályok amik hátráltatnak ebben téged.

Konzultáció első alkalmával feltárjuk azt a kérdést mi a legnagyobb kihívás életed jelen szakaszában.

Feltárjuk mik azok az összefüggések amik támogatnak,és mik azok amik akadályoznak téged.

4 alkalmas konzultáció 

a konzultáció további lépései:

gyakorlatok,technikák elsajátítása ,hogy megtudd valósítani azt az Életet amire vágysz,és amire születtél 

(40.000ft)

60 perc: 10.000ft

Online: MESSENGER: Ilia Beatrix

Személyes találkozó: időpont egyeztetés után.

Telefos elérhetőségem: 0670 281 35 21 

HA KÉSZEN ÁLLSZ A VÁLTOZÁSRA:
KIS CSOMAGBAN TŐLEM-NEKED:(30.000 ft)

Kis lépésekkel elindulhatunk azon az önismereti úton, melynek során fejlődhetünk és megtalálhatjuk belső békénket. Ha szeretettel fordulunk önmagunk felé, bátran szembe merünk nézni érzéseinkkel és gondolatainkkal, akkor ismét rátalálhatunk a bennünk lévő szeretetre és boldogságra és ez életünk minden területére hatással lesz. Eldöntheted élsz e a lehetőséggel és hogy VALÓBAN KÉSZEN ÁLLSZ e a változásra! Mert ez bizony nem könnyű!

A CSOMAG TARTALMA:

-teljes elemzéseid (sorsút-név) melyekkel feltárjuk hol tartasz utadon, mik a tanulnivalók, hol vannak erősségeid.
-technikák, hogyan “gyógyítsd meg a sebeket
-önismereti teszt
-elengedés gyakorlat 😊
Ha abbahagynád a sodródást az árral és úgy döntesz mostantól te vezeted a saját hajódat, akkor JELENTKEZZ! A “hajóskapitányi igazolványoddal” 😊mindent meg tudsz változtatni az életedben. A kérdés, hogy te mekkora változásra vagy kész?

A LÉLEK NYELVE A BETEGSÉG!

A betegség a lélek és a személyiség közötti diszharmónia. Amikor a személyiség nincs összhangban a lélekkel, elsőként energia veszteség, fáradtság, negativ lelki állapot, később betegségre való hajlam, végül betegség alakul ki.
Ezért a mondást módosítanám: ÉP LÉLEKKEL-ÉP TEST.
Először rendbe tesszük a lelki problémákat (erre vannak megfelelő módszerek) és ha ez megvan úgy gyógyulhat a testünk   Minden testi tünet visszavezethető a lelki problémára.

Szeretettel várlak HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED!