MASSZÁZSOK

A MASSZÁZS MINT ÉRINTÉS TERÁPIA

/SZERETET MASSZÁZS/

INTIM-LINGAM MASSZÁZS
Információkat  külön menüpont alatt megtalálod !
 
 
 
 
/mint ahogy létezik Intim Kozmetika,Intim plasztika,Intim torna ,természetesen van Intim masszázs is/
Amikor felhívod a kozmetikust,plasztikai sebészt,..bárkit nem azzal kezded,hogy a kezelés alatt lehet e simogatni,levetkőzik e,és sorolhatnám!Kérlek tisztelj meg azzal,hogy ha felhívsz  ezeket a kérdéseket nálam is mellőzöd,ne rabold ezzel az időmet.Köszönöm
 
Intim testrészünk ugyanúgy hozzánk tartozik mint a kezünk,lábunk,arcunk..és sorolhatnám.
Tisztázandó pár dolog a masszázzsal kapcsolatban:
Első sorban talán az,hogy semmi köze a szexuális szolgáltatáshoz!!/azt keresd más oldalakon!/
A masszázs/ok/tekintetében :
Csak a kezeimmel érintem a vendéget!
/nincs ruha nélküli masszázs nincs szexuális szolgáltatás/
 

Masszőz vagyok.

 A szolgáltatásom masszázst tartalmaz!

Kézzel és alkarral masszírozok.

Mivel olyan sokan művelik a masszázs címszó alatt azt a bizonyos ősi mesterséget, jobbnak láttam leírni erre itt nincs lehetőség!

Szexuális gyógyító is vagyok és ezt a masszázson, a jelenlétemmel , érintésemen keresztül adom ./a szexuális gyógyító az energiáival gyógyít!/

 
 
Ha minőségi szolgáltatást keresel,és azt amiről a masszázs szól,legyen az intim masszázs,vagy bármelyik másik,jó helyen jársz.
/NÁLAM NEM AZ IDŐT FIZETED AMIT ITT TÖLTESZ/60-80 perc stb/,HANEM A MINŐSÉGÉRT AMIT NYÚJTOK/
 
Várlak szeretettel!
2006 ban végeztem első masszőr tanfolyamomat,és folyamatosan képzem magam.
 
Különleges ,egyedi személyiség vagyok.
Ember szeretetem,és hivatásom szeretete munkám során is megmutatkozik.
HA BEJELENTKEZEL MAXIMUM 10 PERC KÉSÉST TUDOK ELFOGADNI HA IDESZÓLSZ
Ha ide sem szólsz,el sem jössz,akkor hozzám időpontot egyeztetni a jövőben nem tudsz!Ezt itt egyszer lehet eljátszani,köszönöm ha megérted.
Ha munkaidő előtt szeretnél jönni ,plusz 20% felárral lehetőség van rá előre egyeztetett időpontban
 
2023 novembertől az érintés terápia kerül fókuszba masszázsaim során.
a jövőben sportmasszázst nem vállalok.
tekintsd meg mire van lehetőséged .
 

JAPÁN MERIDIÁN REFLEX MASSZÁZS:

Az emberi szervezetben a Csí (életenergia) energia nem kaotikusan (rendezetlenül) áramlik, hanem 12 páros és 2 páratlan meridiánon kering, vagyis csatornákon, amelyeknek nincsen anatómiai megfelelője.

A modern biofizika bebizonyította, hogy a meridián-rendszer tényleg létezik. Ez a rendszer egyféle kapcsolat az éteri és a fizikai test között. Az életenergia sorban áthalad a test minden szervén, egy nap alatt egy egész kört tesz meg.

A masszázs során a Csí áramlásának visszaállítása a cél, mely után a kliens egy sajátos kellemes érzést tudhat magáénak és ez kihat az egész közérzetére.

Ez a masszázs nem hasonlítható a svéd a reflex és ezen masszázsokhoz. Ez teljesen egyedi és különleges. Itt nem lesz fáradtságérzés csak egy teljes feltöltődés, mely során könnyebb koncentráció, teljesítőképesség lesz tapasztalható.

A meridiánok az akupunktúrás pontokon keresztül stimulálhatók a legjobban, de simító hosszanti masszázzsal is végig kezelhetjük a vezetékeket.

Budapest 11.kerület

időpont egyeztetés szükséges.

/gyógymasszázs/

11000ft /50 perc

RELAX MASSZÁZS

 fokozza az izmok teljesítő képességét, jobb alvást biztosít, javítja a bőr állapotát, enyhíti a krónikus fájdalmakat. A masszírozás idegrendszerre gyakorolt nyugtató, stresszoldó hatását mindenekelőtt a kéz melege, a kifejtett nyomás és az érintés ingere váltja ki.

/KELLEMES RELAX ZENÉVEL

50 PERC :12.000FT

ZSÍRÉGETŐ MASSZÁZS

Uraknak és Hölgyeknek.
Neked is problémát okoz a hasadon a csípődön és a derekadon felhalmozódott makacs zsírfelesleg, ami egyszerűen nem akar eltűnni? Zavar a combjaidon és a fenekeden megjelenő narancsbőr? Megpróbáltál már mindent az eltüntetésük érdekében? Diétázol, tornázol, fogyasztószereket szedsz, de a helyzet nem változik?
Akkor várlak szeretettel masszázsomra,amit egy speciális krémmel-olajjal végzek!
Ami a vízelvezető funkciót illeti, a krém fokozza a vérkeringést, ami elősegíti a testünkből származó felesleges méreganyagok és a bőrszövetek alatt felhalmozódott folyadékok elvezetését a szervezetből.
Összetevői :az édes mandula olajat, egy latin-amerikai fával és a koffeinnel elegyíti, amelyek intenzíven hatnak. A három aktív összetevő valamennyi típusú lerakódott zsírt képes feloldani, még a legmakacsabb zsírdepókat is. Közösen egy egyirányú zsírpumpát hoznak létre, hogy a felszabadult zsírsavak az elégetés helyére kerüljenek, miközben fokozza a zsírok lebontását
 
A masszázs közben a krém segítségével fellazulhat a makacs zsírlerakódás és kisimulhatnak a narancsbőr okozta gödröcskék is.A zsírpárnák szemmel láthatóan csökkenhetek, a kezelt felületek kontúrjai finomodhatnak, az egyenetlen bőrfelszín kisimulhat, a narancsbőr pedig láthatóan halványodhat.
 
40 perc :10.000FT
 

CIRÓGATÓ SIMOGATÁS

Ez a kezelés nem tartalmazza a masszázs fogásokat.

Különböző cirógató tollakkal,és ujj begyeimmel végzem .Sokan vágynak csak simogatásra ,érintésre ami megnyugtatja őket.Mint gyermekkorodban amikor Anyukád ölébe feküdtél,és kérted simogassa a fejed,hátad,te pedig elszenderedtél békésen.

Nincs olajozva a test,sem krémezve.Stresszoldásra nagyon csodás kezelés.

30 perc:12.000ft

60 perc/lingam masszázzsal/20000ft

KISMAMA masszázs

Még a mai napig gyakran hallható az a tévhit, hogy várandósság alatt a masszázs semmilyen formája nem javasolt. Szerencsére ez az állítás ebben a formában nem igaz! A kismamamasszázzsal még a terhesség időszakában is van lehetőség az ellazulásra, feltöltődésre

A kismamamasszázs a masszírozás egy speciális formája, amely kifejezetten várandósok számára alkalmas. A többi masszázshoz képest az a legnagyobb különbség, hogy nem célja a gyors méregtelenítés. A távozó salakanyagok ugyanis a magzat szervezetébe jutva káros hatással lehetnének a fejlődésére. Ehelyett inkább a megnyugtatás, kellemes ellazulás, testi és lelki feltöltődés a cél.

30-40-60 perc

6000-8000-10000ft

Frissítő arcmasszázs 15 perc

5000ft

5000ft

Az arcmasszázs hatása megkérdőjelezhetetlen: elősegíti a bőr egészségének megőrzését, miközben ellazítja az arcizmokat. Pihentető és fiatalító hatása van, segíti a természetesen egészséges megjelenést és javítja a közérzetet.Csökken az idegrendszeri feszültség,kellemes érzés,ha relaxálnál.

ÁTMOZGATÓ FRISSÍTŐ MASSZÁZS/júniustól/

Különböző fogásokat alkalmazok. A simítások, gyúrások és dörzsölések serkentik a vérkeringést, fokozzák a jó közérzetet és oldják a nyak, vállak és hát feszültségét, mellettük pedig a kezeket, a karokat és a lábakat,farizmot  is át gyúrom

50perc:12.000ft

KIEGÉSZÍTŐ KEZELÉS

IPLIKÁTOR :

Az iplikátor párna egy akupresszúrás matrac, amely alkalmazható hátfájdalmaknál, erősen letapadt izmok lazítására. Az iplikátor ingerlő hatása fokozza a hajszálerekben a véráramlást, a szövetekben lerakódott salakanyagok eltávozását, javítja az idegpályák működését, fájdalomcsillapító, egyben élénkítő hatású. Aktivizálja a vér- és nyirokkeringést, ezáltal jobb lesz a szövetek tápanyag- és oxigénellátása, emellett elősegíti az izmok ellazulását.Vagy a masszázs után,vagy beleépítve a masszázsba .

Hátmasszázs +Iplikátor 

30 perc :7000ft

KEZELÉS MASSZÁZSPISZTOLLYAL

A masszázs pisztoly mélyszöveti masszázst nyújt, amely hatékonyan oldja az izomcsomókat és a feszültséget. A mozdulatok mélyen behatolnak az izmokba, azonnali fájdalomcsillapítást eredményezve és segítve a gyógyulást. Ez a fajta masszázs különösen hasznos a sportolók és a krónikus fájdalomtól szenvedők számára.

Hátmasszázs 20 perc :5000ft

Egész test 40 perc:9.000ft

MASSZÁZS+LÉZER KEZELÉS/Új szolgáltatás/

Miért is jó a lézeres kezelés,milyen problémákra ajánlott?

Minden jó masszázsterapeuta különböző típusú masszázs technikákat nyújt klienseinek, hogy a lehető legtöbb módon tudjanak a vendégeiknek  segíteni fájdalmuk enyhítésében és egyéb problémáikban.Én folyamatosan törekszem arra,hogy hatékonyan tudjak segíteni: A Safe Laser 500 Infra készülékkel fokozhatom ezeket az eredményeket. Eredményesen kezelhetőek az ízületek, szövetek, ínszalagok és izmok miközben csökkenti a gyógyulási időt és alternatív megoldást kínál a különböző sérülésekre és egészségügyi problémákra.

Fokozza a masszázs eredményét-2 az egyben kezelés:

20.000ft

BLOKKOLDÓ MASSZÁZS-KEZELÉS

Ez egy csodálatos, gyengéd lelki blokkoldó kezelés  olajokkal, mely finoman oldja a lelki traumákat, stresszt.
Egy olyan speciális technika, mely reflexpontok gyengéd érintésével, a szív energiaközpontjának tehermentesítésével tud segíteni, mély lelki rétegekig visszavinni minket és kapcsolatba kerülni, rég elfeledett, elfojtott blokkjainkkal, fájdalmainkkal, hogy azokat képesek legyünk végre oldani, elengedve, megnyitva a kaput a gyógyulás, megkönnyebbülés felé…
 
60 perc/20.000ft
 

TANTRIKUS SZERETET MASSZÁZS/Érintés terápia/

Az “érintés művészete”, de egész nyugodtan hívhatjuk testi tápláléknak, lelki támogatónak.
Számomra ez szerelem és aki már tapasztalta ,az tudja hogy, hatására, hogyan változik testileg, lelkileg.
Gyermekként teljesen természetes, hogy az Anyukád megsimogat biztosítva számodra a biztonságot, a közelséget. Felnőttkorban ez a fajta testi kontaktus egyre ritkább, míg végül már csak a szexuális érintkezésben merül ki. Az emberekben hiányérzet alakul ki. A rossz házasság,kihűlt párkapcsolat az egyedüllét, az időskori magányból/stb/ adódóan nagyon sok ember nem kapja meg a szeretetteli érintést senkitől sem. A hétköznapi gondok,a mókuskerék a konfliktusok, feszültségek, a rengeteg tenni való mellett telnek el a napok és a szeretet és figyelem hiánya nem is tudatosodik bennünk, csak pótcselekvések formájában. A test viszont megjegyzi, különböző tüneteket produkál, így jelzi nekünk azt ,hogy hiányérzete van!
Manapság egyre több ember vágyik arra,hogy megtapasztalja az érintés csodálatos erejét,ami megszólítja a lelket,”pótolja a szeretetet”,
és megadja a test számára, a sejteknek az öngyógyító folyamatok beindítását.
A szeretet masszázs erről szól.
Minden masszázstechnikának meg van a saját hatásrendszere, melyik mire jó, mire hatásos. Nem csak izmokat kell megdolgoztatni, vagy a vérkeringést fokozni, hanem gondoskodni kell az emberi test-lelki jólétéről is.
Nem egyszerű-könnyű szakma/Bár nekem HIVATÁS/, és nem is való mindenkinek,/a mai Világban a mi szakmánk is sajnos telített hozzá nem értő emberekkel/ ugyanis hatalmas a felelősség, mert nem mindegy, hogy hogyan érintünk!
Kell hozzá rengeteg energia és a másik ember iránti szeretet. A vendég saját bőrén tapasztalja meg mindazt, amit a masszőr érez, miközben kezeli. Nem elég csak a technikai tudás, szükség van a teljes ráhangolódásra is. A masszőr mikor kezel, nem csak a vendégét kezeli, hanem egy kicsit önmagát is.

50 perc:20000ft

80 perc :29000ft

intim masszázs nélkül :15000ft

A lélek érintése a testen keresztül

A masszázs az egész testet érinti.

 Nincsenek benne a hagyományos gyúró mozdulatok.Erőteljesebb,és lágyabb simító érintések kombinációja