MASSZÁZSOK

Mi is a masszázs?

a masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes (káros mellékhatásoktól mentes) a betegségek megelőzésére és gyógyításásra alkalmas ősi módszer. A masszázs a test felületén, meghatározott fogásokkal, kezelési céllal alkalmazott mechanikus és bioelektromosinger, melyre kialakuló válaszreakció a fizikai gyógyulás. A masszázsterápia felfrissíti az izmokat, a bőrt és a vérkeringést valamint csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre. Aktiválja a paraszimpatikus idegrendszer, ezzel egyensúlyozza a test stresszre adott negatív válaszreakcióit. Feloldja az izmok akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus, vérnyomás és keringés helyreállítását.

A MASSSZÁZS MINT ÉRINTÉS TERÁPIA

A masszázs mint érintés terápia:
. Az érintés a legősibb és legtisztább kommunikáció, és olyan alapvető igényünk, mint a levegő, víz és a táplálék. Érintés nélkül hosszútávon nem lehet élni, de hiánya rövid távon is komoly problémákat okoz. Sok embernek az érintés az alapvető szeretetnyelve, de mindenkinek szüksége van rá – és sokszor nem a testnek, hanem a léleknek,A masszázs az egyik legősibb gyógyító, közérzetjavító, betegségmegelőző eljárás, ami mind a mai napig óriási népszerűségnek örvend, természetesen teljesen jogosan. Számtalan masszázs-technika és módszer létezik, de a masszázs igazi alapja, lényege az érintésben rejlik. A legerősebb felszabadító és gyógyító ereje ugyanis a szeretettel és elfogadással társuló érintésnek, és az átadott szeretetenergiának van. Ez az, ami a leginkább képes felszínre hozni és feloldani a testben és lélekben lévő elakadásokat.
Várlak szeretettel
2006 ban végeztem első masszőr tanfolyamomat,és folyamatosan képzem magam.
 
Különleges ,egyedi személyiség vagyok.
Ember szeretetem,és hivatásom szeretete munkám során is megmutatkozik.
HA BEJELENTKEZEL MAXIMUM 10 PERC KÉSÉST TUDOK ELFOGADNI HA IDESZÓLSZ!
Ha nem időben mondod le a foglalást,csak abban az esetben tudsz legközelebb jönni,ha az előtte lefoglalt masszázs 50% -át kifizeted.Köszönöm megértésed!
HA IDE SEM SZÓLSZ, EL SEM JÖSSZ SAJNOS TÖBBET NEM TUDLAK FOGADNI!
 
Bejelentkezés :7.00-18.30
Ha munkaidő előtt szeretnél jönni ,plusz 20% felárral lehetőség van rá előre egyeztetett időpontban
 
 

JAPÁN MERIDIÁN REFLEX MASSZÁZS:

Az emberi szervezetben a Csí (életenergia) energia nem kaotikusan (rendezetlenül) áramlik, hanem 12 páros és 2 páratlan meridiánon kering, vagyis csatornákon, amelyeknek nincsen anatómiai megfelelője.

A modern biofizika bebizonyította, hogy a meridián-rendszer tényleg létezik. Ez a rendszer egyféle kapcsolat az éteri és a fizikai test között. Az életenergia sorban áthalad a test minden szervén, egy nap alatt egy egész kört tesz meg.

A masszázs során a Csí áramlásának visszaállítása a cél, mely után a kliens egy sajátos kellemes érzést tudhat magáénak és ez kihat az egész közérzetére.

Ez a masszázs nem hasonlítható a svéd a reflex és ezen masszázsokhoz. Ez teljesen egyedi és különleges. Itt nem lesz fáradtságérzés csak egy teljes feltöltődés, mely során könnyebb koncentráció, teljesítőképesség lesz tapasztalható.

A meridiánok az akupunktúrás pontokon keresztül stimulálhatók a legjobban, de simító hosszanti masszázzsal is végig kezelhetjük a vezetékeket.

Budapest 11.kerület

időpont egyeztetés szükséges.

/gyógymasszázs/

9000ft /50 perc

RELAX MASSZÁZS

 fokozza az izmok teljesítő képességét, jobb alvást biztosít, javítja a bőr állapotát, enyhíti a krónikus fájdalmakat. A masszírozás idegrendszerre gyakorolt nyugtató, stresszoldó hatását mindenekelőtt a kéz melege, a kifejtett nyomás és az érintés ingere váltja ki.

/KELLEMES RELAX ZENÉVEL 50 PERC-80Perc

9000-14000

TESTMASSZÁZS-TALP MASSZÁZZSAL

60 perc /15.000ft

LÉLEK RINGATÓ MASSZÁZS 

“MINTHA AZ UNIVERZUM RINGATNA..”

a kezelésről:
A lélek masszázs az ellazulásra, a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít. Célja az energetikai egyensúly elérése.
A gyengéd ringatással emlékeztetjük a testet a gyermekkorban édesanyánktól kapott szerető , védelmet adó ringatás élményére, a már szinte feledésbe merült ősbizalom érzésére. A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test finom rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. Néhány pillanat múlva a vendég kellemes, mély ellazulást él át. A ritmussal – ami hasonló a szívveréshez – a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak saját ősi rendeltetésükhöz.
A teljes ellazulás a pulzálás hatására önmagától bekövetkezik. A lélek masszázs célja a tudatalatti rendezése, a test-lélek-szellem egymásra találása a gondolatok érzésekhez vezetése. A kezelés hatására zárul a tudat , és nyílik a tudattalan, oldódnak azok a blokkok amikkel nem tudtunk , vagy nem voltunk hajlandóak eddig szembesülni. A kezelés során megszólítódik a test , hogy visszataláljon eredeti harmóniájához , ez az ősi ausztrál módszer egyedisége, gyenge ingerekkel elérni tartós élettani hatást Ebben az állapotban a szervezet képes mobilizálni saját belső gyógyító energiáit, melynek hatására a lelki problémák gyógyulása során a testi fájdalmak is enyhülést nyerne.

pozitiv hatásai:
a szervezet belső harmóniájának megteremtése,
a stressz, elfojtott lelki problémák , félelmek oldása,
energiák szabad áramoltatása
önmagunkkal való összhang újbóli megtalálása
életkedv , és az önbizalom javítása
negatív gondolatoktól való megszabadulás ( félelem , bűntudat bánat, aggodalom )
immunrendszer megerősítése,
testi fájdalmak enyhülése
az egység élményének átélése.

60 perc 15000ft

KISMAMA masszázs

Még a mai napig gyakran hallható az a tévhit, hogy várandósság alatt a masszázs semmilyen formája nem javasolt. Szerencsére ez az állítás ebben a formában nem igaz! A kismamamasszázzsal még a terhesség időszakában is van lehetőség az ellazulásra, feltöltődésre

A kismamamasszázs a masszírozás egy speciális formája, amely kifejezetten várandósok számára alkalmas. A többi masszázshoz képest az a legnagyobb különbség, hogy nem célja a gyors méregtelenítés. A távozó salakanyagok ugyanis a magzat szervezetébe jutva káros hatással lehetnének a fejlődésére. Ehelyett inkább a megnyugtatás, kellemes ellazulás, testi és lelki feltöltődés a cél.

30-40-60 perc

6000-8000-10000ft

t

30 PERCES MASSZÁZS

Hát masszázs

6000ft

Talp masszázs-Test masszázzsal :15.000ft /60perc/

STRESSZOLDÓ MASSZÁZS

A stresszoldó masszázs a frissítő masszázs elemeire épülő masszázsforma, során főként lazító, simító technikák dominálnak, melyek jótékony hatással vannak az idegrendszerre az izmok és a bőr felfrissítésén túl. Hatására oldódnak az izomfeszülések, izomgörcsök, fellazulnak a letapadt izmok, normalizálódik a vérnyomás, a szívritmus és a keringés, ezáltal méregtelenít és az immunrendszert is erősíti, ellenállóbbá teszi.

60-90 PERC

10000-15.000FT

Masszázsvariációk

/átmozgató,szeretet elemek,talpmasszázs,fejmasszázs/

120 perc /30.000ft

SZERETET MASSZÁZS/Érintés terápia/

szeretet masszázs különbözik az általánosan ismert, erőkifejtéssel, krémek, olajok igénybevételével végzett masszázstechnikáktól. Nincsenek benne a hagyományos gyúró mozdulatok.Simító érintésekből áll,erőteljesebb,lágyabb.Szeretetmasszázs egy kellemes, finom érintéssel történő stressz oldó módszer, mely nagyon hatékony. A megteremtett külső és belső egyensúly hatására újra zavartalanul kezd áramlani a testben az életenergia. A szeretetmasszázs feloldja a feszültségeket, a blokádokat, serkenti a vér- és nyirokkeringést. Hatására fizikai síkról más rezgéstartományba kerülnek az információk, így lelki és szellemi síkon is áthangolják a testet. A szeretet masszázs fantasztikus ellazulás élményt ad, amivel szinte a lelkünket simogatja. Testi, szellemi, lelki energiáinkat harmonizálja, egyensúlyát helyreállítja.

60 perc/18.000 ft

90 perc/25.000ft

SPORT MASSZÁZS

Sportmasszázs alkalmával a sok intenzív gyúró, ütögető és rezegtető technika bevetése miatt a masszázs alap hatásai (vérkeringés és anyagcsere serkenése) sokkal nagyobb mértékben jelentkeznek, mint egy sima masszázsnál. Továbbá, mivel a gyúrással szó szerint a normál helyükről kiemelve dolgozzuk át az izmokat, így az izomgörcsöket, izomfeszüléseket is hatékonyabban tudjuk kezelni, aminek köszönhetően a sportmasszázs az egyik legjobb stresszoldó masszázs.

50 perc :10000ft