Nevek és rezgéseik

Home / Bejegyzés / Nevek és rezgéseik

MÓNI (rezgés 6) nem MÓNIKA

Életed fő mottója: segíteni. Rendkívül házias és hűséges típus vagy, ezért számodra a család az első. Megrögzötten ragaszkodsz az otthonodhoz, óvod, véded társad és gyermekeidet. Ha sikerül békét és nyugalmas légkört teremtened, akkor te elérted életcélodat. Gyönyörködsz az élet szépségeiben, a művészetekben, és nagyra is értékeled ezeket. Mindemellett sokszor naiv vagy és kényszeresen meg akarsz felelni másoknak. Ne feledd, ez fárasztó és kimerítő. Mindig légy önmagad!

(TELJES NÉVELEMZÉS:7000FT)

BRIGITTA:

Kiváló kifejező képesség, mesteri szóhasználat, változatosság és változékonyság a legjellemzőbb tulajdonságai, akinek a Teljes névszáma 5-öst ad.
A hitével és a szavai erejével, kommunikációs készségével nagy hatással lehet másokra, ezért a nyilvánosság előtti szereplés az ideális foglalkozás számára. A média, a művészet, a kultúra, a tanári pálya vagy a politika az, ahol a legkönnyebben tud érvényesülni.

NÓRI

11/2

Első mesterszám

Küldetés, még inkább kiemelt küldetés. Szimpla 1-es a vezetés, itt most duplán kell teremteni. Olyan felfedezések várnak, melyekhez másnak nincs bátorsága. Nem elég meglátni egy nagyszerű tervet, tudni kell hogyan lehet abbol valóság. Te a legmerészebb álmokat is képes vagy megvalósítani amik bizony nagy küzdelmekkel járnak. Kiközösítést, kinevetést, megbélyegzést hozhat a szám vibrációja. A 11-es zsigereiben érzi, tudja, nem lehet elég az az élet amit él, ennél sokkal nagyobb célok miatt van itt.

Ha az a dolgod, hogy küzdj, akkor a küzdés hozza meg a békét. Gyakran előfordul, hogy a 2 es életet élik a 11 esek ami szöges ellentéte a nem mindennapi küldetésnek

(Békés, segítőkész élet)

 HA SZERETNÉD TUDNI MIT REJT A NEVED, KERESS BÁTRAN!

névelemzés:7000ft

VÁRLAK SZERETETTEL: 06-70-281 35 21

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.