SZERETETTEL KÖSZÖNTELEK! ILIA BEATRIX VAGYOK.

Végzettségem amit gyermek fejjel választottam – mert ugye 8. után dönteni kellett, hogy merre tovább – a családi hagyomány alapján a Kereskedelem-Vendéglátás szakma volt. Tehát elindultam ezen az úton és 16 évig ezen is haladtam. Tettem a dolgom, néha-néha megálltam, néha le is tértem róla és mindvégig azon gondolkodtam vajon mi lehet az én életfeladatom. Úgy éreztem ennél többre vagyok hivatott. Akkoriban még nem volt ilyen (el)ismert dolog a számmisztika, angyalvilág, sorsutak stb…Engem mégis foglalkoztatott pár kérdés.

Ki vagyok Én? Mi lehetek Én? Mit tegyek? Hogyan csináljam? Hogyan lehetek teljes szívvel boldog? Hogyan teljesedhetek ki? 

Alapjában véve mindig visszahúzódó, hallgatag személyiség voltam. A vendéglátás szakma sokat segített abban, hogy megtanuljak kommunikálni minden nemű és korú emberrel. Gyermekként én is sokszor megtapasztaltam a kiközösítést a gúnyolódást ( tudod ha neked nem volt menő a rucid a cipőd, ha a te Apukád Anyukád nem tanár, orvos vagy vállalkozó volt) nem érvényesülhettél csak kulloghattál a többiek után. Fiatalkori éveim többségét kudarcként éltem meg. Mindig mindenkinek meg akartam felelni, önmagamat pedig szépen lassan teljesen háttérbe szorítottam. Mondhatnám úgy is, hogy lemondtam magamról.

Vendéglátós éveim alatt nekiláttam megkeresni azt amit teljes szívvel tudnék csinálni. Elvégeztem pár tanfolyamot. Műkörömépítő, sminkes, fotós….Mindegyikkel foglalkoztam egy darabig, élveztem is de mégis úgy éreztem, hogy nem ez az amit kerestem. Végül három különféle típusú masszőr végzettséget szereztem. A pácienseim reakciói elképesztőek voltak. ekkor derült ki számomra, hogy több van bennem mint gondoltam. Elkezdődött ÖNMAGAM FELFEDEZÉSE.

Rátaláltam a megfelelő tanfolyamokra, emberekre és velük, általuk képességeimet tovább fejlesztve, újra tanulva azt ami már bennem volt születésemtől fogva, ELKEZDŐDÖTT AZ AZ ÉLET AMIT ÖRÖMMEL ÉLEK!!!

Energetikai test kezelőként,Érintés terapeutaként ,Masszőrként  .

A mai Világban az emberek nagyon vágynak a szeretetre..érintésre.

Felgyorsult Világunkban nincs időnk egymásra csak vagyunk a mókus kerékben.

Néha meg kell pihenni.

Masszázsaimmal-kezeléseimmel tudok neked segíteni ebben.

 

Mellette ha Önismeretet is szeretnél,a számmisztikai elemzésekkel tudok segíteni .Hol a hiány,mit tudsz tenni a jobb szebb életért.

VÉGZETTSÉGEIM:

  • Angyalterapeuta
  • Antigravitációs Mozgásterápia/aerial -lég jóga/tréner
  • Acces Bars/32 pont érintése a fejen/, Acces Energetikai testkezelő
  • IET Energia Rendező Terapeuta
  • Lélek Ringató Masszázs terapeuta
  • Numerológus/számmissztikai elemzések/
  • Rajzelemző szakértő/Képi megjelenítés pszichológiája tanácsadó
  • Masszőr
  • Személyiségfejlesztő -Tanácsadó

A családmintáimat én is hurcoltam jó pár évig,megvívtam a magam harcait,megváltoztattam a múltam,hogy élhessem a jelenem

Az elemzések segíthetnek abban, hogy kapj egy térképet merre indulj. 

17 éve vagyok számmisztikai elemző /numerologus/ ez idő alatt rengeteg embert ismertem meg,és segítettem a születési képlet elkészítésével,fény derült rá min kell változtatnia,mik erősségei,miért nem sikerülnek bizonyos dolgok neki,a neve milyen rezgésű,és volt jó pár eset ahol névváltoztatást javasoltam/férjezettből-leánykori pl/.

Mindegy ,hogy életed hányadik évében jársz.Mindíg lehet változtatni !A tanulási folyamaton pedig végig kell menni amit az Univerzum ad nekünk.

NAGYON SOK SZERETETTEL VÁRLAK!!!