Save the heart. Vector cartoon illustration

SORSELEMZÉS – MIRE SZÜLETTÉL?

SORSFELADAT: A születésed napja egyben egy titkos kódolt utasítás is, hogy milyen sorsfeladatot kell beteljesítened jelenlegi életedben. A szabad akarat által nyugodtan letérhetsz róla, de tudnod kell, a lelked számára ez az út jelenti a legnagyobb fejlődést.

A születési dátumod soha nem mondja meg pontosan, hogy mit kell tenned, hiszen ezzel a szabad akarati döntésedet venné ki a kezedből. A születési dátumod megmutatja, milyen energiákkal, milyen lehetőségekkel rendelkezel. Abban a pillanatban, amikor tudatába kerülsz ezeknek az energiáknak összekapcsolódsz velük és engedélyt adsz arra, hogy felszínre törjenek belőled.

A születési dátumod olyan mint egy térkép a kezedben.

A térképnek akkor van értelme, ha tudod az úticélodat és arról a helyről ahol éppen vagy el akarsz jutni célodhoz. Ebben az esetben a térkép segítségével megtalálhatod a helyes utat. A születési dátumod ugyanúgy, ahogy egy térkép útmutatást ad neked a céljaid eléréséhez és az álmaid megvalósításához.

A TELJES SORSELEMZÉS TARTALMAZZA  a sorsutad amit születéssel vállaltál, személyes év, aszcendens, hiányszámok, többletszámok, különleges jellemvonások taglalásait..,Holdcsomópont,Forduló pontok,jellemvonások ,autó rendszám,telefonszám,házszám elemzése..

/Messenger,: 1-1,5 óra, vagy írásban/

Az elemzés egyben készül a névelemzéssel így kapunk teljes képet 

amennyiben nem személyesen veszed át,a fizetés előre utalással történik bankszámlára.

25.000ft/18-23 oldal egyénenként változó/

06 70 281 35 21