numerology

SORSELEMZÉS – MIRE SZÜLETTÉL?

Számmisztika:

Tárgya az emberi lélek, jellem és sors tanulmányozása a számok szimbolizmusán keresztül. Hiszen a számmisztika gyakorlatilag a számokat, mint szimbólumokat használja, hogy segítségével leírjon személyiség jegyeket: belső-rejtett tulajdonságokat, illetve külső-látható jellemvonásokat egyaránt.

A Számmisztika tagadhatatlan érdeme, hogy általa jobban megismerhetjük önmagunkat és életfeladatunkat.
A számok mindig hitelesek. Szerepelnek a térben és időben, rendszerbe foglalják a létezésünket

A számmisztika elemzés készítése logikusan felépített rendszeren alapul, a nevével ellentétben egyáltalán nem misztikus, de rendkívül összetett.

Ezek tudatosításával a bennünk rejlő adottságokat, képességeket sikeresebben és hatékonyabban tudjuk használni. De nemcsak saját magunk feltérképezésében segít, hanem a környezetünkben élő emberek elfogadásában és megértésében is.
/Születési szám, adószám, telefonszám, házszám, igazolványszám, az autónk rendszáma, bankkártyaszám és még sorolhatnánk. A számok nagyon nagy erővel rendelkeznek. Számokkal és betűkkel mindent leírhatunk, sok mindent megtudhatunk a személyiségünkről /

Miben segít a számmisztika:
Egy ősi mondás szerint minden a számokban rejtőzik. A számmisztika feladata, hogy az egyén jellemrajzán keresztül segítsen tudatosítani, és a felszínre hozni az illető egyéniségében rejlő értékeket.

Kiknek ajánlom?:
A Számmisztika több területen is segítségünkre lehet. Mindenkinek ajánlom, akit foglalkoztatnak ezek a területek, kérdések:
Jellemrajz
Életfeladat
Párkapcsolat
Fordulópontok/nagyobb események /
Különleges jellemvonások
Ha valahol elakadás van életedben…

A Számmisztika az Asztrológia kistestvére

Ezek tudatosításával a bennünk rejlő adottságokat, képességeket sikeresebben és hatékonyabban tudjuk használni. De nemcsak saját magunk feltérképezésében segít, hanem a környezetünkben élő emberek elfogadásában és megértésében is.

SORSFELADAT: A születésed napja egyben egy titkos kódolt utasítás is, hogy milyen sorsfeladatot kell beteljesítened jelenlegi életedben. A szabad akarat által nyugodtan letérhetsz róla, de tudnod kell, a lelked számára ez az út jelenti a legnagyobb fejlődést.

A születési dátumod soha nem mondja meg pontosan, hogy mit kell tenned, hiszen ezzel a szabad akarati döntésedet venné ki a kezedből. A születési dátumod megmutatja, milyen energiákkal, milyen lehetőségekkel rendelkezel. Abban a pillanatban, amikor tudatába kerülsz ezeknek az energiáknak összekapcsolódsz velük és engedélyt adsz arra, hogy felszínre törjenek belőled.

A születési dátumod olyan mint egy térkép a kezedben.

A térképnek akkor van értelme, ha tudod az úti célodat és arról a helyről ahol éppen vagy el akarsz jutni célodhoz. Ebben az esetben a térkép segítségével megtalálhatod a helyes utat. A születési dátumod ugyanúgy, ahogy egy térkép útmutatást ad neked a céljaid eléréséhez és az álmaid megvalósításához.

18 éve vagyok számmisztikai elemző.Ha segítségre van szükséged,elakadások vannak életedben,kérd tőlem bizalommal.

Ez nem jóslás ezt fontos tisztázni.Egy ilyen elemzést egyszer kell csak elkészíteni.

Az sem mindegy melyik életszakaszban kapod-vagy kéred.Be kell tudni fogadni.Lehet nem az utadon haladsz még akkor amikor épp olvasod.

Mindegy hány éves korodban térsz rá arra az ösvényre amit választottál,azt kell tudnod csak,hogy legnagyobb fejlődésed az szolgálja majd.Amikor ott vagy azt érzed is mert akkor teljes az Életed.

A TELJES SORSELEMZÉS TARTALMAZZA  a sorsutad amit születéssel vállaltál, személyes év,  hiányszámok, többletszámok, különleges jellemvonások ,holdcsomópont,forduló pontok,csillagjegy-aszcendens/

Az elemzés egyben készül a névelemzéssel így kapunk teljes képet 

amennyiben nem személyesen veszed át,a fizetés előre utalással történik bankszámlára.

30.000ft/27-33  oldal egyénenként változó/

06 70 281 35 21