Számmisztika

Home / Bejegyzés / Számmisztika

A számmisztika nem csodaszer, nem mondja meg a jövőt, de hozzásegít ahhoz, hogy kiváló önismeretre tegyünk szert. Különböző számkulcsok segítségével kiszámolhatjuk, milyen feladatok állnak előttünk az életben. A számmisztika lehetőséget ad arra, hogy nevünk és születési dátumunk segítségével betekintést nyerjünk egy olyan misztikus világba, amely igazán lenyűgöző. Eme tudomány segítségével magunkévá tehetünk egy kis tudást, s ha jól használjuk, segíthet eligazodni a mindennapok világában. A számmisztika segítségével megoldódhat számos problémánk, amelyek eddig sikertelenné, boldogtalanná tettek bennünket.

Egy útmutatás, térkép a kezedben, hogy a start -tól a célig eljuss!!

Miért jó egyszer átesni egy alapos névelemzésen-sorselemzésen?
A nevedben rejlő titkok és a születési dátumod képlete pontosan megmutatja, milyen feladattal születtél, s mi az életfeladatod., mit gondolsz rosszul, mit teszel hibásan, és mi az, amin azonnal változtatni kell, hogy a következő években sikeresebb légy!

Mi az erősséged a gyengeséged Megmutatom, mit tegyél a gyors fejlődés érdekében.

Névelemzéseddel-sorselemzéseddel olyan titkokat tudsz meg magadról,, ami megalapozza az önmagadról kialakított helyes önképet és küldetéstudatot.♥️😊

TELJES SORSÚT ELEMZÉS:10.000FT

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.