Rezgéseink

Home / Bejegyzés / Rezgéseink

“Amire most gondolsz, az teremti meg a jövődet. Elméd által te magad alakítod az életedet. És mivel folyamatosan gondolkozol, folyamatosan teremtesz. Amire összpontosítasz, amin a legtöbbet járatod az agyadat, az fog bekövetkezni az életedben. Ahogy minden természeti törvény, ez is tökéletes. Magad teremted meg az életedet. Amint vetsz, úgy aratsz! Gondolataid elvetett magvak és hogy mit aratsz, az csakis ezeken múlik.” (The Secret)
Mindenki figyeljen gondolataira mert teremt vele de nem mindegy hogy mit.

Életünk során sokszor teremtünk magunknak ismétlődő helyzeteket. Vajon mi lehet az oka?😊
Szinte kivétel nélkül megtapasztaljuk, hogy bizonyos élethelyzetek, embertípusok újra és újra felbukkannak az életünkben. Ami bennünket összeköt egy másik emberrel, az érzéseinken, gondolatainkon és tapasztalatainkon alapul. A rezonancia törvénye alapján pontosan ugyanolyan embereket vonzzunk az életünkbe, amilyen a lelkiállapotunk, a világról és önmagunkról alkotott képünk.😁🙂Ijesztően hangzik?
A MÁSIK MINT TÜKÖR:
Amit a másikban szeretek, én vagyok.

Amit a másikban nem szeretek, az is én vagyok.

Minden ember, aki körülvesz bennünket -akár csak rövid időre is- üzenetet hordoz számunkra. Minden felismert tulajdonság változtathat az életünkön. Megtörheti a folyton ismétlődő helyzetsort.😘
Amikor megfogalmaztuk magunkban, hogy mi zavar a másikban a legjobban, akkor válaszoljunk az alábbi kérdésekre is.

Mire emlékeztet a másik?
Kire emlékeztet a másik?
Megvan-e bennem ez a tulajdonság?
Ért-e miatta engem elutasítás?
Ha nincs meg ez a tulajdonság, szeretném-e ha megvolna?😊
Ha ráébredünk arra, miért zavar minket a másik emberben az a bizonyos valami, akkor sokat tehetünk azért, hogy önmagunkat jobban megértsük és elfogadjuk. Könnyebben el tudjuk engedni a berögzült mintáinkat és a minket megbántó személyeknek is meg tudunk bocsátani.🤗
Ha önmagunk megismeréséhez éppen arra van szükségünk, a tükör változni fog. Változnak a barátaink, a munkahelyünk, a társunk, a lakóhelyünk. Minden változással előrébb kerülünk a bensőnkhöz.

Átutazók vagyunk, bármink van, bármit tapasztalunk meg, nem lehet egészen a miénk. Miképp a negatív dolgokhoz nem szabad ragaszkodni, úgy a pozitívakhoz sem. Ha a pozitív dolgokat birtokolni akarjuk, megakasztjuk a változás folyamatát, nem engedjük be az újat az életünkbe. Minden, ami velünk történik, értünk van.

HA EGYEDÜL NEM MEGY -VÁRLAK SZERETETTEL:

HA NEM ÉRZED JÓL MAGAD ABBAN AZ ÉLETBEN AHOL MOST VAGY,TEGYÉL A JOBBÉRT!!!(mert ha nem teszel,csak vágyakozol,akkor nem fog semmi történni..) 
Keresd meg, hogy mi legyen az elérendő cél és tegyél érte. Írd fel magadnak, hogy mindig lásd a célt.
Ha minden nap egy kicsi sikerül akkor tegyél kis lépéseket minden nap.
Örülj a kis sikereknek is!
Tudod, az elefántot is meg lehet enni, de ha egyben próbálod, akkor megfekszi a gyomrod, ha feldarabolod kicsi falatokra akkor már nem is tűnik annyira nehéznek.

A legfontosabb, hogy tűzz ki magadnak egy célt.
Vezethetsz motivációs naplót is. Írd fel minden nap, hogy mit tettél annak érdekében, hogy elérd a célod.
Koncentrálj!
Minden nap idézd fel a célod.
Légy hálás! A hála érzése azért, hogy sikerült megtenni egy-egy lépést, tovább fenntartja a motivációt, mintha csak szidod magad, hogy miért nem valósult már meg az eredmény
Ne türelmetlenkedj! A türelmetlenség visszavet a lendületedből. Ha bántod magad vagy kifogásokat keresel, a körülményeket okolod, azzal még lassabban fogsz haladni.😃😃 A VÁLTOZÁS BENNED VAN! TEDD MEG MA AZ ELSŐ LÉPÉST!!!😊😘

(bejelentkezés:06705026787)

online:facebook:Beatrix Ilia